Monday, October 03, 2011

kalau lah aku ni doraemon...

salam satu planet....
nada sedih je malam ni...sebab rasa macam stress sikit bila banyak yang aku nak kena study...memang semua dah study, tapi nak kena ulang balik dari awal....rasa macam tertekanlah sikit...bukan apa..mungkin sebab sem ni,aku banyak ambik subjek killer untuk course aku....naqdu adabi,adab nusus, and then balaghah...
                                            *********************************
bila dah senak kepala hotak, time-time ni lah aku start pikir bukan-bukan....
sekarang ni,aku cuma terpikir tentang: kalau lah aku jadi doraemon...wakaka...rasa macam nak jadi doraemon je...kalau dah jadi doraemon,segala mende aku boleh buat dengan cepat...study, ngafal, and buat banyak mende dalam masa yang singkat....rasa cam best je kan?

aku selalu je berangan, kalau aku dapat jadi doraemon,bila sampai musim peperiksaan macam ni, aku nak keluarkan segala macam ubat....UBAT KUAT,UBAT KUAT INGATAN,UBAT SUPERCERDIK dan macam-macam agilah yang aku pikir...wakaka....

alah...kalau tak dapat jadik doraemon pun, dapat doraemon sekor pun jadilah....kan,kan, kan?????
alah...toksah tipulah...korang pun mesti pernah rasa apa yang aku rasa...pengalaman dow!pengalaman!tambah agi,aku ni pulak kaki study last minutes...mulalah...bila study last minutes macam ni,nak jadi doraemonlah,apelah....
pernah jugak terpikir nak jadi superman...bila nak exam...sebabnya nak lari jauh...tak nak ambik exam...wakakaka...bengong....


giler betul kepala hotak aku,kan? dahlah tension...sempat lagi bukak fb and then post entry kat blog....
 tengok doraemon ni...boleh jadi pahlawan ape?boleh wat kuar ubat kuat
untuk aku
kan encik doraemon?





p/s: bila kepala dah bingung,kepala jadi bengong...

No comments:

Post a Comment