Wednesday, October 05, 2011

kelucahan melampau

salam satu planet...
ok...
aku tak ada kisah WORDLESS WEDNESDAY ok...aku rasa dalam hidup aku tak pernah terjadi pun agknya wordless wednesday tu...:p
entry ni,aku nak citer kat korang pasal beberapa perkara yang wat aku rasa mende tu bodoh giler kalau nak ingat balik........

first,,,aku balik ke kampus pagi tadi sebab petang,dalam pukul 2 aku ada oral test maqal...sampai-sampa mbkt,aku terus ingat yang aku tertinggal kad matric kat umah...aku call mak aku...mak aku suruh aku balik....maafkan orang,mak...orang takde niat pun nak susahkan mak...tak ada terdetik pun dalam hati untuk balik semula ke kampung lepas ambik test tadi....
untuk mak aku,"orang tahu mak paham orang...orang tak ada niat pn nak susahkan mak"
tiba-tiba rasa sayu....
******************************************
okey,,,berbalik pada topik asal....

second thing, aku naik bus dalam pukul 8 pagi tadi...korang tahu,masa duk dalam bus tadi,aku geram giler kat driver tu....boleh dia bercakap telefon dengan makwe dia...dia tak sedar ke yang dia tengah bawak nyawa orang...tadi dah nyaris nak accident tadi...nauzubillah....rasa nak je,pergi ambik tempat dia...langsung tak ingat yang dia tu tengah bawak nyawa orang ramai....

third,masa sampai tadi,tunggu punya tunggu,akhirnya ak dapat bas bandar,nak balik ke kampus...
aku naik,memang otai giler,duk sorang-sorang....pastu,masuklah dua pompuan,duk depan aku..yang sorang tu pakai tudung,tapi pakai legging....adoyai....nampaklah awak punya...aku malu,memang tak pandang muka dia lepas tu...aku pun pakai suar jugak...tapi,dengan baju labuhlah,,,nak kata tak berfesyen,baju aku pun macam baju orang lain jgak,bahkan,baju aku sama je dengan baju budak tu,,,tapi tak payahlah pakai legging...malu mak cik tengok....wakaka....dahlah ramai giler laki dalam bus tadi....


fourth,,,,masa nak balik kampung tadi,aku naik bus dalam pukul 3....masa naik bus tu,orang memang tak ramai...aku pun pelik jugak,macam mana orang boleh tak ramai nak ke dungun ari ni...mungkin sebab kelindan bus tu tak hensem kot :p....msa aku naik bus tadi,aku duk sorang2...pastu adalah mak cik yang baru naik,duduk sebelah aku...dia pun tengoklah,ada sorang mamat ni,duduk kat bahagian depan,tapi menghadap ke tempat aku duduk...cuma dia duduk kat seat sebelah....kat depan dia(sebelah aku),ada seorang mak cik yang memang seksi giler...kire,meghadap ke budak lelaki tu....aku ni,kalau naik bus,memang jenis yang tak ambik port sangat pasal orang...tiba-tiba mak cik kat sebelah aku bisikkan kat aku,"tengok suar dia,dah basah...."
aku dengan niat yang suci,memang kepala suci giler masa tu,cuma pikir yang laki tu terkencing...last-last,mak cik tu cakap, "dia tengok pompuan seksi,tangan duk buat kerja...."
ok...rupanya,daripada penerangan mak cik tu yang seterusnya,barulah aku tahu,yang laki tu dah pancut....BENGONG!
malu weyh....aku malu sangat...aku yang pakai jubah and then bertudung labuh ni,jadi malu nak tengok muka laki tu...bukan nya apa...aku takut gak...mana tahu,laki tu boleh buat kat sape-sape je...takut giler...pastu,ada bau yang kurang menyenangkan...aku terus ambik sweater and then,tekup hidung aku...nak muntah weyh...mak cik tu terus cakap,bau 'benda' dia lah tu....aku suci lagi...mana aku tahu benda dia punya...it's mean, air mani ok!




BENGONGGGGGGGGGGGG!

masa tu aku dah start nyumpah seranah mamat tu dalam hati....bengong giler....


okeylah,,,aku nak study dah....bye....

2 comments:

  1. alahai~~ mamat tu tak perasan ker yg seluar dia basah ?? hihi...

    ReplyDelete
  2. ahahaha....perasan kot...sebab dia tutup dengan bekas air lepas tu

    ReplyDelete