Friday, November 11, 2011

my first time:final hope|santai blogger

salam satu planet....
semalam,blogwalking kejap...tengok-tengok blog orang kan....mana yang dan follow,aku follow...yang tak dan,aku book mark je...hihihi...nanti blogwalking lagi....
tengah-tengah duduk berbahagia blogwalking aku terjumpa satu blog yang ada buat segment....rasa macam nak join jugak...so,aku try join...
kalau nak join jugak,korang klik sini

aku pilih url blog aku macam ni, sebab aku memang anak jati TERENGGANU...macam yang aku bagitahu korang dekat description "ni aku nok kabo ke mung seme,aku bangge jadi anok TRANUNG.."
memang aku bangge jadi anak terengganu...dan aku setia dengan negeri aku ni...kalau korang perasan,kat header blog tu pun penuh dengan gambar penyu....pavicon aku pun gambar penyu tau...huhuhu....

kat sini aku nak tag 2 orang kawan aku...


erm...tu je kot syarat-syarat yang tuan punya blog nak....hihihi....

6 comments:

  1. wahhh!! hehehe tq anak terengganu! hehehe thanks for joining :)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama dan ahli kumpulan 7 :]

    ReplyDelete
  3. dtang dari kump 7...anok ganung jugok weh...
    done follow///
    jenguk sini jugak
    http://yusartz.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  4. hye there, dari segmen sama taw .. Group 7 (:

    http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  5. hai sha dtg singgah sini :)
    sha dah FOLLOW awak tau

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    jemput melawat sha balik :)

    *dah click2 awak punya !

    ReplyDelete
  6. follow here
    http://erynlycious.blogspot.com
    do follow back yaa

    ReplyDelete