Saturday, November 19, 2011

sesekali menolong^_^

salam satu planet....
hari ni aku mabuk...tadi makan pari banyak sangat....makan dengan air asam....tiba-tiba dalam pukul 1 lebih,aku muntah....korang phamlah kan kalau muntah, sakitnya macam mana...tak tahan sangat tadi.....sakit dada aku...aku yang sepatutnya balik kampus petang tadi pun,tak jadi nak balik...mak aku tak bagi aku balik kampus agi hari ni...sebab, mak aku takut aku muntah dalam bus...hikhikhik....
kalau aku tiba-tiba termuntah dalam bus, sape agaknya nak jawab?
takkanlah kalau aku muntah,pastu si conductor tanya, aku nak tanya dia balik: muntah sape tu...? euwwwwwww.....!keh keh keh....ye dak? kalau korang, nak ke jawab,"tu muntah saya,jadi awak sebagai konduktor bas yang sangat berwibawa,sila lapkan muntah saya tu.."
heaven jugak kan, kalau kita muntah,pastu ada orang tolong lapkan? keh keh keh.....
berak orang basuhkan....heaven siot! kah kah kah...

***************************************

okeh! dah, melalut....
aku cuma nak citer kat korang, tadi,bosan sangat...kepala tak pening, tapi dada aku sakit sikit sebab muntah kan...so,aku pun cuba-cubalah edit blog kawan aku....

so,menjadi lah jugak daripada yang tak jadi tu kan...baru nak belajar...ok..at least aku cuba untuk edit and tolong kawan aku tu nak cantikkan belog dia....
so hasilnya???
























>korang klik snediri...aku dah bagi link dia tu....keh keh keh...

p/s: jangan marah aaaa(versi  p.ramlee and aziz satar)

2 comments:

  1. wah rajin betul edit blog kawan..bagus2 ;)

    ReplyDelete
  2. huhuhu....tapi tak adelah secantik blog cik tom...

    ReplyDelete