Friday, February 17, 2012

bila tension tahap gaban...

ari ni, sesaja nak upload gambor masa malam nak siapkan tesis ari tu....buku, bekas pensil, laptop merata-rata..sampaikan tak tau yang mana satu laptop aku, yang mana satu laptop orang lain..sebabnya, azie guna yang aku, aku guna yang azie..pastu, jap agi,aku guna yang orang lain, dia guna yang orang lain...macam tulah dan seterusnya....




tu bukan laptop aku...laptop aku yang dekat bawah tu....


jangan hiraukan sangat warna cadar tu....yang kaki dekat tepi tu, kaki azie....tengah tahan sakit perut...senggugut....biasalah...perempuan @wanita berkerjaya .....
.
ni pulak extension roomate aku...empat ekor laptop, cukup lah satu sorang lubang extension tu...

masa ni, memang bilik bersepah giler-giler,,,mana nak terkejar wat tesis agi, assignment agi, pastu pulak, dan-dan je esoknya aku ada test...memang macam cendekiawan lah aku masa tu...tiga benda aku buat dalam satu masa...dan disebabkan tiga mende tulah, katil aku jadi macam tu...tak tahu nak manage yang mana satu dulu...hak hak hak...
*awal-awal hang tak nak buat kerja yang orang bagi tu..kan dah gila sesekor......





yang ni pulak gambar-gambar masa aku and the geng punya assignment ijaz Quran kena reject...kitorang duduk library sampai petang kot, nak siapkan assignment tu...esoknya kena hantar and terus bentang...

yang laki tu nama dia Fahmi...biasalah...orang giler glamour....tak leh nampak kamera...








No comments:

Post a Comment