Thursday, October 04, 2012

Off to Kem Merang

Erk...
Untuk tiga hari ni, tak boleh nak update sangat. Bukan sangat, tapi tak boleh nak update langsung. Sebab aku terpaksa berangkat ke Kem Merang UNISZA untuk tiga hari dua malam. Ada Kem Integriti kat sana. Banyak mende yang aku nak citer kat korang sebenarnya ni. Tapi, aku kena stop dulu. Apa-apa hal, kalau ade masa, balik dari kem Merang nanti, aku akan update blog ni. Takkan sempat bersawang punya. Cayalah!

Okey. Sekian. Kena siap-siap nak gi kelas.

p/s: mood tak berapa nak okey sangat. Sebab aku memang tak suke ke kem sejak zaman sekolah lagi. Kat sekolah dulu,selalu je ponteng!

No comments:

Post a Comment