Tuesday, November 05, 2013

#Listing Your Blog Here!

Assalamualaikum.
 Kejap tadi, sign in blog, tengah-tengah pikir nak buat entry apa hari ni, sebelum kembali sibuk dengan tugasan nanti, elok jugak kalau buat satu dua entry. Nanti taklah nampak bersawang sangat, ye dak?
Sambil-sambil duk pikir, nak buat entry pasal apa, sambil tu duk tengok reading list dekat home blogger ni. Terjumpa satu segmen dekat blog Kak Izan. Jadi, aku rasa macam nak join. Dari situ, aku terus masuk ke blog Abang Boe. So, aku join.! 

Kalau korang rasa nak join jugak segmen ni, korang klik banner beliau yang dekat atas tu, ye.

1 comment:

  1. as salam.sy dtg dr segmn yg sama.salam kenal

    http://www.jiakreatifelt.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete