Thursday, April 10, 2014

Segmen Blogwalking Bersama Cikgu Ayu


Assalamualaikum wbt.
Hari ni, aku nak join satu segmen ni. Segmen Blogwalking Bersama Cikgu Ayu. Actually, saje je nak join segmen ni. Saje nak isi masa lapang. Cari kawan baru pun okey,kan? Berkawan dengan blogger-blogger ni pun di kira mengeratkansilaturrahim, kan? 

Okey, Cikgu Ayu, anak murid dah siapkan semua kerja sekolah (Syarat-syarat segmen)cikgu. 

10 comments:

  1. Dari segmen sama..dah follow sini..jemput ke blog kita pula ye =)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama...done follow dan derma tabung nuffnang...jemput ke blog saya kalau ada masa :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  4. Hai. Saya dari segmen yang sama. Jom tambah kenalan ! salam kenalan ;)

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal..

    terjah dari segmen cg ayu dan follow sekali..jemput singgah ke blog saya kalau berkesempatan

    http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
  6. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/09/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

    ReplyDelete
  7. Singgah buat sibuk kejap kat sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan dari KN.

    ReplyDelete
  8. salam singgah :) datang dari segmen yg sama ni :)

    ReplyDelete
  9. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. Singgah sini.... datang dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete