Sunday, June 15, 2014

1st Giveaway of This Blog

Dua singgit. Dua singgit. Dua singgittttttttttttttttttttttttttttttt......


Assalamualaikum.

Tak ada nak cerita panjang-panjang sangat. Cuma nak buat satu giveaway untuk korang.




Syarat-syaratnya tak banyak pon. 

1.Aku nak mintak tolong korang Like Page aku.

2. Mintak tolong, korang follow blog aku ni.

3. Klik Iklan Nuffnang tu jugak ye.

4. Buat satu entry, (tak payah panjang-panjang) tentang apa yang membuatkan korang semangat untuk blogging.

5. Lepas dah buat entry siap-siap, korang terus backlink kan ke blog aku di entry ni, ya sayang-sayang semua.

Okey. Giveaway ni sebenarnya untuk mengeratkan lagi hubungan kita sesama manusia. Selain daripada tu, aku cuma nak menambahkan lagi kenalan dekat alam maya. Tu aje.

Giveaway ni akan berlangsung selama seminggu. Bermula hari ni 15 Jun 2014 hingga 21 Jun 2014.


Akan ada hadiah untuk korang. Dan yang bakal menerima hadiah tu, akan di pilih secara rawak oleh kucing-kucing kat rumah aku.


Okey. Bye.

18 comments:

  1. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  3. join! :D
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  4. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  5. bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-of-this-blog.html

    ReplyDelete
  6. Yeah dh join!!!...mudahan menang.. :)

    http://emmylispr.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  7. mencuba nasib
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  8. saya join

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  9. ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-of-this-blog.html

    ReplyDelete
  10. joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  11. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-of-this-blog.html
    Cakkk..
    Saya join:)
    Iklan Nuff t saya klik guna laptop..boleh ke?

    ReplyDelete
  12. hehehe comey je kucen2 cabut adiah

    ReplyDelete
  13. sy join

    http://cammylia.blogspot.com/2014/06/1st-ga-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  14. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-of-this-blog.html

    ReplyDelete
  15. http://msermzni.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  16. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/1st-giveaway-from-blog-nur-anaa-niesaa.html

    ReplyDelete
  17. yus join;

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/1st-giveaway-of-this-blog.html

    ReplyDelete