Tuesday, June 03, 2014

Throwback---> Ke Perlis ke Kita? Part 1

Okey.
Disebabkan pagi tadi macam ada guruh sikit, so, aku terpaksa tangguhkan dulu kerja-kerja mengupdate blog ni. Sekarang ni dah okey, so sambung balik.


Pergi Perlis itu hari, kitorang bertolak malam. Dalam pukul sembilan setengah malam.
Pagi tu, sampai, solat Subuh kat Changlun, Kedah, then baru bertolak pergi UPP Perlis. Apa tu UPP...?
UPP tu means; Unit Pencegahan Penyeludupan.




















Oh! Jangan ambik port sangat pasal muka yang galas beg merah tu. orang rabun cahaya memang+tak cukup tidur memang macam tu. Sakit mata weyh!


Bila dah siap-siap makan tengah hari kat UPP tu, barulah kitorang bertolak pergi Homestay. Sampai kat homestay, baru je nak berehat-rehat, kitorang ada program yang on the spot dirancang; GOTONG ROYONG!

Tengoklah aku, punya setia dengan beg galas aku tu. Langsung tak lepas dari belakang.haha




cantik kan rumah ni.? Pemandangan dia pun cantik.

 Okey. Nanti sambung lagi! Bye.

No comments:

Post a Comment