Tuesday, June 03, 2014

Throwback--> Ke Perlis Ke Kita? Part 2

Okey. Sambung part 2 pulak.
Lepas dah rehat selama lebih kurang sepuloh jam, kitorang pun sampailah hari untuk balik. Tapi tak balik lagi pun.  Pagi tu, makan dekat homestay, tuan homestay tu yang sponser. Thanks, tuan homestay for the nasik lemak yang sangat sedap.






ni masa duk menunggu Pak Cik Bus sampai. Nak bertolak ke Gua Kelam.














Mari berpantun!








Dengan lecturer. Encik Hafis. Beliau memang sangat sempoi! Tu je guwa boleh cakap!Takde lain dah.




Encik Hafis tolong jangan pandang saya macam tu!











Okey. Dah penat. Yang minum air tu memang penat sungguh tu.




Okey. Jom balik Terengganu.

Okeylah. Sebenarnya ini bukanlah saje-saje kitorang nak jalan-jalan ke, apa ke. Sebenarnya, ni lawatan untuk field work kitorang untuk subject Evaluasi Dan Pemantauan Sosial. Lecuterernya, Encik Hafis tadi. Lawatan ni sangat "ohsem"! Sebab subjek je ni, aku pergi. Kalau tak, memang takdenya aku nak berjalan-jalan. Balik kampung lagi best! haha




Okey. Aku tinggalkan korang dengan gambar tabik hormat ni. 

No comments:

Post a Comment