Wednesday, July 23, 2014

Love. Laugh. Live. |Part 2|

Assalamualaikum wbt.
Dah lama tinggal blog ni. Macam dah bersawang je sikit.
Hari ni saje-saje nak update pasal Love. Laugh. Live yang tergendala itu hari. 

Sebenarnya, ianya cuma sebuah album gambar untuk kenangan masa aku belajar ni.  Korang layanlah gambar-gambar kat bawah ni.

Ni, gambar kelas Diploma Bahasa dan Kesusasteraan Arab Semester satu dulu.
Nak tahu apa aku tulis?
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



T_T

Hari yang cukup membahagiakan walaupun dengan tangisan.



p/s: Oh ya! Sape-sape yang nak tempah untuk buat guest book ke, album ke, boleh pm aku. Inshallah aku cuba buat yang terbaik. Terima Kasih

No comments:

Post a Comment