Thursday, July 24, 2014

Untuk kesekian kalinya.!

Ni yang buat guwa marah ni.
Itu hari kan guwa dah cakap. BLOG GUWA BUKAN BLOG LUCAH.

Astaghfirullahal azim.

Guwa sekarang ni memang marah dah tahap berapi-api dah ni.
Ape benda yang lu orang cari sebenarnya? Sampai nak cari entry-entry lucah, blog-blog lucah ni?!
Kalau guwa bagi ceramah free kang, lu orang cakap guwa macam mak nenek, suka membebel. Kalau guwa tak bebel kang, lu orang naik kepala pulak. Amende ni?!

Wadafak, lu orang cari entry lucah kat blog guwa? Kang guwa dah buat satu entry itu hari, blog guwa ni bukan blog lucah, lu ada paham ke, takde?

Weyh! Lu orang, yang carik entry lucah sekalian. Lu orang sedar tak bulan puasa sekarang ni? Eh! Kalau tak puasa pun, memang tak boleh.

Dahlah. Guwa malas nak bebel panjang-panjang. Lu orang dah besar. Lu patutnya dah boleh pikir sendiri. Kang, kalau guwa maki, lu cakap guwa ni takde adab dengan pembaca pulak.

Lu orang pikirlah sendiri. Jangan letak dekat kepala lutut, otak tu.


p/s: marah sungguh aku dengan traffic blog yang naik mendadak disebabkan ada segelintir manusia yang mencari entry lucah!

No comments:

Post a Comment