Tuesday, September 01, 2015

Welcome, September,2015!

Assalamualaikum wbt.

Hari ni, dah satu haribulan September, 2015. Bersamaan dengan 17 dzulQaedah 1436 Hijri.

*tiba-tiba bila sebut pasal bulan Islam ni, rasa macam nak letak widget Islamik dekat blog ni. Tu pun kalau rajinlah.haha

Sebut pasal bulan September ni, banyak perkara yang aku kena ingat. Banyak perkara yang berlegar-legar dalam kepala otak aku sekarang ni.

Perkara yang paling mengharu-birukan kepala otak aku ialah; Bulan september nilah, aku akan explore lagi satu alam yang tak pernah aku explore sebelum ni. Yeah! Aku akan start praktikal minggu depan; 6/9/2015.

Haish! Berdebar jugak sebenarnya. Tak pernah-pernah nak masuk tempat orang as a praktikal student and as a worker. Sebab tu aku sampai dah rasa haru biru.

Keep Calm and Be A GOOD GIRL



So, mohon kalian doakan aku untuk praktikal. Moga berjalan lancar, sepanjang aku berpraktikal nanti.


Sekian.

p/s: praktikallah perkara yang paling 'membirukan' otak aku sekarang ni.