Wednesday, April 03, 2013

Exceed Diploma Show Of UNISZA

Bismillahirrahmanirrahim...
Minggu ni, kat perpustakaan Universiti Sultan Zainal Abidin ada buat show untuk pelajar tahun akhir Fakulti Reka Bentuk. Student yang terlibat tu terdiri daripada budak-budak manufacturing Technology dan Industrial Design. 
Jom-jom kita pi tengok gambar...






Semua yang dekat atas ni, speaker, kata mereka-mereka.



Ni rak buku okey. hihi. Nak satu!

tengok, siap ada lambang Terengganu! Na na na na na! Ganu kite!=D



ni sangkar ikan.

ni kalau tak silap aku, just lampu hiasan. (kalau silap, tolong betulkan)

ni pulak Recycle Bin.hihi. bagus budak yang buat ni. Nak menyelamatkan alam sekitar.


ni pulak tempat jemur baju. Hadiah untuk sape2 yang suka jemur baju tu.

mainan budak-budak je ni.

ni untuk awak, Wan Nur Farhanah. Adik awak punya design. Rekaan adik awak. Sangt kreatif.
Penerangan: benda alah ni, membantu kita memusingkan lemang-lemang yang dibakar secara sekali gus. Berbanding yang tradisional yang mana kita kena cari kain buruk, then pegang lemang yang panas tu.

basikal untuk mak cik cleaner!

ni aku tak tau apa dia.





Sesi menyemak!



Wan Nur farhanah. Awak patut bangga ada adik yang akalnya bergeliga. hihi.


No comments:

Post a Comment