Tuesday, June 23, 2015

KHAT & BUKU HANDMADE

Assalamualaikum wbt.




ni untuk hadiah birthday Ain haritu. 




ni pulak, jahitan/binding di tepi dia. 


Korang-korang!
Aku ada sediakan perkhidmatan buat handmade notebook dan tulis khat atas kulitnya. Kalau korang rasa nak tempah, korang boleh emel aku-- bahteraniesaa@rocketmail.com.

Aku jual harga kawan-kawan je. Tak mahal pun.

Kalau korang nak tempah frame khat pun boleh. Aku memang ambik tempahan.

Buku Handmade tu, disediakan dalam bentuk hitam putih macam dekat atas tu, ataupun kertas kraf macam yang bawah dia tu.

Harganya, bersesuaianlah dengan buku yang dijahit sendiri dan Khat yang diukir sendiri.

Sebelum ni, memang dah jual. Tapi,aku tak promote dekat blog atau instagram, sebab segan. Tapi bila fikir-fikir balik, million steps starts with first step, right?

Buku handmade tu, saiz A5, dalam dia, kertas putih, tanpa garisan.

Buku ni, korang boleh buat jadi diary, notebook untuk study, ataupun album gambar, which mean, korang boleh tampal gambar-gambar kenangan korang dekat dalam buku tu. Korang jugak boleh jadikan buku ni sebagai hadiah birthday ataupun hadiah untuk pakwe/makwe, tunang ke, kawan-kawan ke.


Yang penting, aku jual murah aje.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh emel aku. Kalau rasa payah nak emel, korang pergi ke Facebook aku, then massage. https://www.facebook.com/nisaramli

2 comments: